Volvo graafmachine huren of kopen

Kies voor een Volvo graafmachine op rupsbanden of een Volvo graafmachine op banden. Een machine van Volvo Construction Equipment kopen of huren is kiezen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Omdat de Volvo graafmachines lang meegaan en ook presteren in de meest uitdagende omstandigheden, zijn ze een aanwinst voor elk machinepark.

Volvo graafmachine op rupsen kopen of huren

Kies voor een graafmachine op rupsbanden als je graafwerken wil verrichten op oneffen terrein of losse ondergrond. Een graafmachine op rupsbanden is een bondgenoot waarmee je efficiƫnt werk verzet in minder toegankelijke werven:

  • steengroeven
  • mijnbouw
  • wegenbouw
  • burgerlijke bouwkunde

Volvo graafmachine op rupsbanden huren? Bekijk de verschillende modellen.

Een Volvo graafmachine op rupsbanden kopen?

Contacteer Jo

Volvo graafmachine op banden kopen of huren

Met een graafmachine op banden heb je een uiterst flexibel werktuig tot je beschikking. Dankzij de banden ben je sneller en wendbaarder dan met een graafmachine op rupsen. Je kan op diverse plekken of terreinen met dezelfde graafmachine aan het werk, zonder veel tijd te verliezen.

Volvo graafmachine op banden huren? Bekijk de verschillende modellen.

Een Volvo graafmachine op banden kopen?

Contacteer Jo

De troeven van Volvo graafmachines op een rijtje:

  • Hydraulisch snelwisselsysteem: alle graafmachines zijn uitgerust met een hydraulisch snelwisselsysteem. Hiermee koppel je snel een graafbak, nivelleerbak of sleuvenbak aan je graafmachine.
  • Ongekende stabiliteit: dankzij verbeteringen in het ontwerp, zoals een contragewicht, ligt het zwaartepunt van de machines naar achteren. In combinatie met een stevige onderwagen resulteert dit in een superieure stabiliteit zodat de machines zware lasten kunnen heffen.
  • Alle comfort: Volvo graafmachines zijn vakkundig ontworpen met de machinist voor ogen. Dankzij de veilige en comfortabele cabine en het goede zicht rondom kan de machinist de hele dag efficiĆ«nt en productief werken.

Vragen over huren, kopen of onderhoud van machines?

eb je advies nodig? Laat ons weten waarom je een graafmachine nodig hebt en je krijgt meteen te horen welke machine voor jou geschikt is. 

Je kan dag en nacht bij me terecht voor vragen, koopadvies of dienst na verkoop. Zo doe je een beroep op meer dan 30 jaar ervaring met machines om zeker te zijn dat je de machine koop die je het meest opbrengt. Bel me op 0475/84 31 49 of vul hieronder je vraag in.


  • 24/7 bereikbaar voor verhuur, vragen of machineadvies
  • Herstelling en onderhoud bij je ter plaatse
  • Machines bij verhuur zijn maximum 2 jaar oud
Bel Jo op 0475 84 31 49
Ook in het weekend of na de kantooruren

Bekijk onze bedrijfsfilm